Indlæser
A. Madsen Guld Sølv Ure
Tilbud
Tissot Lady T-12

Data

TypeDame
VærkQuartz
Diameter38 mm
UrkasseBicolor
Tykkelse8,6 mm
Rem/lænkeBicolor
SkivefarveHvid
GlasSafirglas
Dato--
Kronograf--
Vandbeskyttelse3 atm / 30 m

Tissot Lady T-Trend T-12

-DKK 1.280,00

Smukt bicolor dameur fra Tissot. Kasse i rustfrit stål, bicolor lænke, safirglas og dato.

Vigtigt vedr. tilpasning af ure.

Reference: T082.210.22.038.00 ID41956

Forventet levering 2-5 dage

Pris:   DKK 1.920,00


Vigtigt om tilpasning af ure med lænke og returret

Da der altid sættes spor på et ur ved tilpasning tilbyder vi ikke dette før du har besluttet dig for at købe og beholde uret. Det gælder både i vores fysiske butik, og for on-line køb. 

Når du handler i vores fysiske butik har du mulighed for at se uret på armen inden du beslutter dig for at købe det. Når du har besluttet dig for at købe tilpasser vi naturligvis lænken. Vi tager normalt ikke et tilpasset ur retur.

Handler man på nettet har man ikke mulighed for at prøve varen før man beslutter sig. Derfor har man ret til at fortryde købet (se også afsnittet i vores handelsbetingelser). Det betyder, at man kan prøve varen på samme måde, som man kan i en fysisk butik.

For ure betyder det, at så længe du prøver uret på armen uden f. eks. at tilpasse lænken, har du fuld ret til at fortryde købet. 

Vi anbefaler altid, at tilpasning af urlænke foretages af en fagurmager. På den måde undgår du kedelige uheld som knækkede, bøjede eller bortkomne stifter, ridser på ur eller lænke, osv. Bor du i nærheden er du altid meget velkommen til at komme ned i butikken for at få dit nye ur tilpasset gratis. Hvis ikke skal du være forberedt på, at din lokale urmager muligvis vil tage et mindre beløb for denne tilpasning.

Tilbage til toppen

Ønskelister