Indlæser
A. Madsen Guld Sølv Ure

Gavekort til A. Madsen

Vil du gerne glæde en med noget fra vores butik, men er i tvivl om hvad det skal være? Du kan altid give et gavekort til A. Madsen.

Vi tilbyder to forskellige typer gavekort:

Gavekort til Danske Guldsmede og Urmagere 

A. Madsen er medlem af brancheforeningen Danske Guldsmede og Urmagere, der har medlemsbutikker over hele landet. Foreningen tilbyder bl.a. en gavekort løsning, som medlemsbutikkerne kan benytte sig af. A. Madsen er med i gavekort løsningen, og du kan søge på butikker, der er med i ordningen på Danske Guldsmede og Urmagere.  

Disse gavekort har fortrykte beløb, så ønsker du en værdi, der ikke kan vælges, så sammensætter vi flere gavekort til det rette beløb.  

Vi sender gavekortet i en fin gaveæske.

Guldbarre-gave til A. Madsen

Denne løsning kan du bruge hvis du synes det er sjovere at give en lille fysisk gave fra vores butik. A. Madsen guldbarren svarer til et gavekort med fortrykte værdier, så også her skal du sammensætte flere hvis beløbet ikke findes fortrykt. Vi leverer også guldbarren i en fin gaveæske.

Guldbarren kan også indløses i andre butikker, der er medlem af Danske Guldsmede og Urmageres gavekort ordning, se Danske Guldsmede og Urmagere.  

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

DKK 100,00

Gavekort til Danske Guldsmede og Urmagere

Fortrykt gavekort fra foreningen af Danske Guldsmede og Urmagere, kan benyttes i vores fysiske butik i Birkerød samt...

DKK 100,00

Guldbarre-gave til A. Madsen

A. Madsen Guldbarre-gave er en lille symbolsk guldbarre, der fungerer som et gavekort.  Hver guldbarre er graveret...


Ønskelister