Privatlivspolitik / Persondatapolitik

I forbindelse med handel på a-madsen.dk beder vi om dine kontaktoplysninger. Disse oplysninger gemmes med det formål at kunne kommunikere med dig vedrørende betaling, ekspedition, levering, returnering, reklamation etc.

Når du handler på a-madsen.dk beder vi altid om, at vores handelsbetingelser godkendes. Herved sikrer vi, at registreringen af dine kontaktoplysninger sker med din fulde accept ved ethvert køb. Ud over de oplysniger, du selv indtaster i vores betalingsformular, bliver din IP-adresse også registreret af sikkerhedsmæssige årsager når du foretager et køb.

Vi forbeholder os ret til, at videregive IP-adressen sammen med evt. personlige oplysninger til politiet, i tilfælde hvor der er behov for at anmelde eller efterforske falske betalinger, svindel og bedrageri med kreditkort. Oplysninger afgivet på webshoppen videregives eller sælges i øvrigt på ingen måde til tredjemand. Vi anvender heller ikke uden forudgående accept dine personoplysninger med henblik på markedsføring.  

Personoplysningerne opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Kun medarbejderne i A. Madsen Guld, Sølv, Ure ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på a-madsen.dk er Adm. Direktør Anette Madsen Flint.

Som registreret hos a-madsen.dk har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til A. Madsen Guld, Sølv, Ure ApS via e-mail info@a-madsen.dk.

Foretages der betaling med kreditkort på webshoppen, sker betalingen på en sikker forbindelse, der sikrer, at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende. Når betalingen foretages online, sker det gennem en sikker krypteret metode gennem webshopsystemet og en sikker betalingsgateway. Betalingsgatewayen fungerer ligesom dankortterminalen, der administreres hos QuickPay, som overholder PCI DSS certificering - En certificering, der definerer en række krav til opbevaring, overførsel og håndtering af kreditkortdata.