Indlæser
A. Madsen Guld Sølv Ure

Din lokale urmager

Vores faguddannede urmager tilbyder store og små reparationer på de fleste typer ure. Langt de fleste opgaver løser vi på vores eget værksted, men derudover samarbejder vi med specialiserede værksteder, når opgaven kræver det. 

Armbåndsure 

De fleste almindelige reparationer på armbåndsure omhandler batteriskift, udskiftning af remstifter, reparation udskiftning eller tilpasning af remme og lænker og lignende. Sådanne reparationer kan vi ofte klare mens kunden har et ærinde i byen, eller fra dag til dag. 

Urmagerværksted

Andre sager tager lidt længere tid og kræver måske bestilling af reservedele. Det kan være udskiftning af glas, tabte visere eller tal på skiven, udskiftning af pakninger, krone, osv. I de fleste tilfælde kan vi løse opgaven, i nogle tilfælde hos et af de specialværksteder vi samarbejder med.

For nogle urmærker er det en udfordring at skaffe originale reservedele, og er dette tilfældet vil vi altid henvise til et autoriseret værksted frem for, at anvende uoriginale dele.

I alle tilfælde giver vi altid en pris på opgaven inden den sættes i gang.

Stueure og antikke ure 

Har du anskaffet eller måske arvet et gammelt stueur, så kan du altid kontakte os for at få råd om hvad du bør gøre. Hvis det er et sjældent eller særligt gammelt ur er det ærgerligt at skrotte det bare fordi det ikke går ved første forsøg.

Ofte er det nok at rense og smøre værket, og sørge for, at uret hænger korrekt. Andre gange kan der være mekaniske dele, som skal udskiftes før der kan komme liv i det gamle værk.

Hos A. Madsen kan vi tilbyde de fleste reparationer af antikke ure, og også her samarbejder vi med andre urmagere, der har specialiseret sig i bestemte typer ure.  

Så bring dit gamle stueur hen til os, så ser vi på det og vurderer hvad en evt. reparation eller istandsættelse vil koste. Vi giver altid en pris, før vi går i gang.

Har du ikke mulighed for at bringe uret til os, så har vi mulighed for at køre ud for at se nærmere på sagen. Benyt vores kontaktformular eller ring til os på 4581 0548. 

Nedenfor er en oversigt over nogle af de mest almindelige antikke stueure.

Oversigt over antikke ure

Ønskelister